Kladdkakemuffins - Massor med kladdkakemuffins

Baka glutenfria kladdkakemuffins

Baka glutenfria kladdkakemuffins

Även för oss som är glutenintoleranta finns det underbara kladdkakemuffins som inte innehåller någon gluten.

Detta recept innehåller smör men kan bytas ut till margarin för den som vill ha kladdkakemuffins som är laktosfria och ägget går att byta ut för veganer.

Ingredienser för glutenfria kladdkakemuffins

När du gör glutenfria kladdkakemuffins behöver du följande ingredienser.

  • Smör eller margarin till formen om du använder hårda formar
  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 4-5 msk kakao
  • 125 g flytande eller smält smör
  • 1½ dl glutenfri mix

Detta recept på glutenfria kladdkakemuffins räcker till omkring 16 st kladdkakemuffins.

Så här gör du kladdkakemuffins utan gluten

När du ska göra kladdkakemuffins fria från gluten ska du göra på följande sätt:

Så här gör du kladdkakemuffins utan gluten
  1. Sätt ugnen på 200°C
  2. Smörj en form med smör eller margarin
  3. Vispa ägg och socker poröst
  4. Vänd ner kakao, smör och glutenfri mix i äggsmeten
  5. Häll smeten i formen och grädda i ca 20 minuter i ugnen

Massor med kladdiga kladdkakemuffins

Här kan du hitta mycket mer gott och intressant om smaskiga kladdkakemuffins men också en del roliga och smaskigt gällande kladdkakemuffinsar.


Meny - Kladdkakemuffins
Till förstasidan på www.kladdkakemuffins.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
GlutenfriaKladdmuffinsLCHFNyheter